Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2011

Βαπτιστείτε στο Φως του ποιοι είστε τώρα και ποιοι πάντα προοριζόσασταν να είστε

ΤΑ τελευταία χρόνια ήταν δύσκολο, σε πολλούς από εσάς  να αντιληφθείτε τις διαστάσεις διότι είχατε κλείσει πάνω από το 90% των δυνατοτήτων του εγκεφάλου σας και  97% του DNA σας για να περιορίσετε την πραγματικότητά σας, στη 3η διάσταση.  Κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων έχει αρχίσει να αντιστρέφεται η διαδικασία αυτή. Πολλοί θα έχετε ήδη αρχίσει να αναζητάτε έντονα τη σοφία και το σκοπό της πολυδιαστατικότητας. Αν και εφιστώ την προσοχή σας στο να είστε στο εδώ και τώρα, παρ όλα αυτά τα όρια μεταξύ των διαστάσεων έχουν αρχίσει να αναμιγνύονται ΤΩΡΑ. Για λίγες στιγμές ίσως αρχίσετε να αντιλαμβάνεστε τη 3η,4η,5η διάσταση όλες με τη μία!

Η 5η ανθρώπινη διάσταση διαφέρει σε πολλά από την 3η ανθρώπινη διάσταση.
Συχνά θα προκαλείται σύγχυση στις ανθρώπινες αισθήσεις σας από τα τα πολυδιαστατικά ερεθίσματα : κρίσεις ιλίγγου, ζαλάδες, αστάθεια, υγρά μάτια, πονοκέφαλοι,  ενδοφθαλμική πίεση, κουδούνισμα ή πίεση στ αυτιά, δυσκολία προσανατολισμού, διαβάσματος και συγκέντρωσης είναι μερικά σημάδια της « αναβάθμισης». Όταν νιώθετε ότι οι παράλληλοι της 3ης/5ης Δ  « έρχονται κοντά»  πάρτε λίγο χρόνο και επικεντρωθείτε στον 3ο διάστατο κόσμο σας μέχρι να αισθανθείτε γειωμένοι και ισορροπημένοι. Πάρτε μερικές βαθιές αργές αναπνοές και  κρατήστε τα μάτια σας ανοικτά. Μέσα σ ε λίγα λεπτά θα ανακτήσετε την ισορροπία σας.

Ο Οκτώβριος θα προσθέσει κάτι περισσότερο στη ζωή σας, καθώς  οι ψευδαισθήσεις που διαχωρίζουν  τη 3η Δ από τους υψηλότερους κόσμους ,αρχίζουν και γίνονται πιο λεπτές  και το εσωτερικό σας ρολόι αρχίζει και κτυπάει ότι είναι καιρός να αρχίσεις να είσαι ο εαυτός σου στη ζωή σου και να βλέπεις την πραγματικότητα μέσα από τα μάτια της Ψυχής. Αυτή η κατανόηση θα σας επιτρέψει να δείτε το νέο κόσμο που αποκαλύπτεται.

Εάν η διαδικασία σας αγχώνει, επιβραδύνετε , πάρτε το χρόνο σας  και περιορίστε αυτή την επίγνωση σε μία διάσταση κάθε φορά. 

Οι διαστάσεις έχουν δομή ιεραρχίας και έχετε προγραμματιστεί να αντιλαμβάνεστε τις χαμηλότερες. Με την αγκυροβόληση των τελευταίων  ιερών ενεργειών  ( πολυδιάστατη συνειδητότητα)  στη γη  θα αρχίσετε να μαθαίνετε να αντιλαμβάνεστε πολλές διαστάσεις ταυτόχρονα.

Η πολυδιάσταση αντίληψη μπορεί να προκαλέσει σύγχυση μέχρι ο εγκέφαλος/νους προγραμματιστεί  εκ νέου για να οργανώσει όλες τις πληροφορίες με ένα κατανοητό τρόπο. Η υπόφυση και επίφυση, τους τελευταίους μήνες , δέχτηκαν πολλούς κωδικούς φωτός που παρήχθησαν από τη έντονη Ηλιακή δραστηριότητα του Γαλαξία μας.

Αυτό από τη μία ενθαρρύνει την πρόοδο σας προς τα εμπρός, όσο αφορά την ενοποίηση Πνεύματος και ύλης,   από την άλλη προκαλεί συναισθηματικές, σωματικές και ψυχολογικές «ανταποκρίσεις». Και πάλι αναπνέουμε μέσα σ αυτή την εμπειρία και μετά απλά απελευθερώνουμε την παραφωνία των χαμηλότερων κόσμων και αγκαλιάζουμε τη χαρά και την άνευ όρων αγάπη των υψηλότερων.

Γειώνετε αυτό τον διευρυμένο Εαυτό στην καθημερινή σας ζωή  και μαθαίνετε να λειτουργείτε με ένα νέο τρόπο αντίληψης/κατανόησης ο οποίος χρειάζεται κάποια εξάσκηση για να μπορείτε να λέγεστε Κάτοχος και Δάσκαλος του.

Καθώς βάζετε την πρόθεση και επιτρέπετε στον πολυδιάστατο εαυτό σας  να ενσωματωθεί στο γήινο πεδίο, η Ψυχή σας  εκ νέου επαναδιακριβώνει το πεδίο σας να είναι πλήρως πολυδιάστατο. Αυτή η αλλαγή στα λειτουργικά σας συστήματα ( από 3η διάσταση σε πολυδιαστατικότητα ) δημιουργεί την αντιληπτική σύγχυση .Ωστόσο όπως ακριβώς είστε σε θέση να αντιληφθείτε τη 1η και 2η Δ μέσα από το 3ο  διάστατο  εαυτό σας, μπορείτε να αντιληφθείτε τη 5η ,4η,3η,2η και 1η Δ εύκολα , όταν η πρωτογενής ουσία σας ή το σημείο εστίασής σας είναι στον 5ο Διάστατο εαυτό σας. Όταν οι πολυδιάστατες αντιλήψεις σας ενεργοποιηθούν πλήρως  θα δείτε εύκολα την μεγάλη εικόνα και θα γνωρίζετε πώς να προχωρήσετε στη νέα σας ζωή.

Όπως κλιμακώνονται οι συχνότητες θα είστε σε θέση , με την επαναδιακρίβωση, να αντιλαμβάνεστε όλο και περισσότερα φάσματα φωτός και ήχου. Αυτές οι διευρυμένες αντιλήψεις θα ενεργοποιήσουν τον εγκέφαλο ( δεξιό και αριστερό ημισφαίριο) να σκέπτεται  συν-ολικά και θα φέρει στην επιφάνεια πολλές  άδηλες έως τώρα ικανότητες. Αυτή η διαδικασία θα επιτρέψει τη συνειδητή  πρόσβαση  στο σύνολο του εγκεφάλου καθώς και την ενεργοποίηση του 97% του DNA σας.

Μπορείτε να αναλογιστείτε τι θα συμβεί αν ο καθένας ενεργοποιήσει  τη δύναμη του πολυδιάστατου νου : θα συντελέσετε στη Συλλογική συνειδητότητα. Στη συνέχεια , όταν και ένας άλλος  έχει διευρύνει/επεκτείνει τη συνειδητότητα  του αρκετά ώστε να συνδεθεί με τη Συλλογική  αλλά και Πλανητική Συνειδητότητα θα  είναι σε θέση να έχει πρόσβαση στη 5η Δ , τόσο εύκολα όσο όταν συνδέεστε με ένα ιστοχώρο.

Είναι πολύ σημαντικό να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας , αυτές τις αφύπνισης , γιατί θα είναι πιο εύκολο για το σύνολο να επεξεργαστεί  τις παλιές 3ο διαστατικές πεποιθήσεις του περιορισμού και διαχωρισμού.  Οι παλιές πεποιθήσεις δίνουν δύναμη στη συχνότητα της 3ης Δ. Όταν η απελευθέρωση αυτών των προτύπων φτάσει τη κρίσιμη μάζα , η μετάβαση θα επιταχυνθεί και  οι αντιλήψεις θα αρχίσουν να περικλείουν υψηλών διαστάσεων εμπειρίες.

Καθώς ο καθένας μας αφυπνίζεται στον ΕΥΨΥΧΟ εαυτό , γίνεται ευκολότερο και για άλλους να αφυπνιστούν και οι ίδιοι. Όλοι οφείλουμε να συνεργαστούμε σ αυτή την επαναδιακρίβωση.

Σιγουρευτείτε ότι «αποθηκεύετε» αυτή την εργασία σας στο πρόγραμμα για αυτόν  τον Γαλαξία. Ακριβώς όπως πρέπει να αποθηκεύσετε την εργασία στον υπολογιστή σας πριν βγείτε από το αρχείο, αποθηκεύστε την εμπειρία της επαναδιακρίβωσης στον εγκέφαλο-υπολογιστή. Αν δεν το κάνετε ίσως θα ξεχάσετε ότι συνέβηκε ποτέ! Γειώνοντας τις προσπάθειες με ένα 3ο διαστατικό τρόπο δημιουργικής μορφής  ή δράσης  και  προσφέροντας/μοιράζοντας /ανταλλάσσοντας αυτή τη δημιουργική έκφραση με άλλους  θα έχει ως αποτέλεσμα την αποθήκευση/διάσωση αυτής της διαδικασίας.

Συνειδητοποιήστε ότι έχετε συμμαχικές δυνάμεις στην άλλη πλευρά του ανθρώπινου πέπλου. Έχετε τους πνευματικούς οδηγούς σας. Καθιερώστε μία γέφυρα μεταξύ σας.
Είμαστε στη Γη και έχουμε εκατοντάδες  βοηθούς. Έτοιμους να ανταποκριθούν στο κάλεσμα μας. Εχουμε  σκοτεινές εποχές και φωτεινές  εποχές στη ροή της ιστορίας της Γης και πρέπει να θυμόμαστε ότι έχουμε συμφωνήσει να βιώσουμε « τα Γαλαξιακά μεσάνυχτα» πριν να τα διαλύσει το άπειρο Φως της αυγής. Κατά τη διάρκεια μεταβατικών περιόδων υπάρχει πληθώρα Αστρικών και Πνευματικών Οντοτήτων που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους  στη Συμπαντική Κοινότητα.

Μην παραιτείστε από τη « Θεραπεία» που ταξιδεύει μαζί σας, σ αυτή τη ζωή.

Βαπτιστείτε στο Φως του ποιοι είστε τώρα και ποιοι πάντα προοριζόσασταν  να είστε.

Ανακαλύψτε το!

Μη χάνετε λεπτό από αυτή τη μαγική στιγμή γεφύρωσης της πνευματικής με την υλική σφαίρα.

Το να λέμε θα δούμε μνημειώδεις αλλαγές είναι  συγκρατημένη περιγραφή!

Τους μήνες που έπονται, θα μπορούμε να δούμε πραγματικότητες όλο και περισσότερο, μέσα  από τη διευρυμένη διαύγεια της Πνευματικής μας φύσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: