Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Σκοπός της εξέλιξης και τη ζωής της ίδιας δεν είναι η καταστροφή,αποσυναρμολόγηση του εγώ ή αλήθειας δικιάς μας ή των άλλων,διότι εξυπηρετεί ένα σκοπό για τους ανθρώπους αυτούς, ή εμάς ,εκείνη τη δεδομένη στιγμή. Ο μετασχηματισμός,μετουσίωση δεν είναι καταστροφή αλλά μετατόπιση ενεργειών,αλλαγή μορφής και δημιουργία μίας νέας δόνησης.

Αυτή η διαδικασία στηρίζεται από το "παλιό".

Κάθε νέο επίπεδο συνειδητοποίησης που επιτυγχάνουμε ανοίγει τα μάτια μας σε αυτό που είναι"λάθος".Πολύ καιρό τώρα πιστεύουμε ότι η ύπαρξη μας σε μια υψηλότερη διάσταση και δόνηση μας απομακρύνει από τα " λάθη" και τα "κοσμικά" αλλά δε μας ...κάνει αυτό... απλά μας δίνει μια διαφορετική προοπτική και αντίληψη για τον κόσμο. 

Μπορούμε να απολαύσουμε τη ζωή και τις ευλογίες της από οποιαδήποτε διάσταση και δόνηση επειδή η υψηλότερη διαστατική διαβίωση είναι μια πνευματική διαδικασία που απεικονίζεται στο φυσικό. 

Η διάσταση που επιλέγουμε, είτε αυτή είναι η 3η ή 4η ή 5η ή παρα πέρα, είναι αυτή που είναι σωστή για μας. 

Και πάμε μπρος πίσω , και κατά περιόδους είμαστε στην 3η , κατόπιν κινούμαστε σε μία υψηλότερη, κατόπιν κάτι συμβαίνει που φέρνει στην επιφάνεια τους φόβους μας και έτσι εμείς επιστρέφουμε στην τρίτη, για την εμπειρία και την απελευθέρωση του φόβου ή γενικά της κατάστασης. Κατόπιν μπορούμε να κινηθούμε πάλι. 

Αλλά με κάθε πέρα δώθε μετακίνηση απελευθερώνουμε λίγο περισσότερο και έτσι η παραμονή μας σε μια υψηλότερη διάσταση-δόνηση είναι πιό μακροχρόνια και γίνεται πιό γνωστή /φιλική και άνετη. 

Τελικά θα μάθουμε την αποσύνδεση που είναι απαραίτητη για να μείνουμε σε μια υψηλότερη διάσταση και καθώς το εγώ μας βρίσκει τη θέση του μέσα στην πνευματική συνεργασία μας , 

εμείς βρίσκουμε τη διάσταση που μας κάνει ευτυχισμένους, και "μετακομίζουμε" 

σε μιά δυναμική ζωή 

όπου 

είμαστε Δάσκαλοι του Εαυτού μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: