Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

28 Οκτωβρίου 2011

Ετοιμαστείτε να πάτε με τη ροή και να βασιστείτε στον εν-στικτώδη πνευματικό εαυτό σας, ως οδηγό, όταν αισθάνεστε ότι οι καταστάσεις «δεν πάνε καλά».

Καθώς ο Κόσμος ταράσσεται και χορεύει άγρια πάνω από τα κεφάλια μας , εξοστρακίζοντας ενεργειακά πρότυπα της υψηλότερης ψυχικής ατμόσφαιρας, θα χρειαστεί να βρείτε το σημείο ισορροπίας  μέσα σας που αγκυροβολεί  την ασφάλεια να αντιμετωπίζετε οποιαδήποτε πρόκληση ή περιπέτεια.

Ο καθένας  πραγματοποιεί τώρα την προσωπική του Ανάβαση Συναίσθησης και είμαστε ανυπόμονοι, απορριπτικοί, ευέξαπτοι, απογοητευμένοι και ακόμη και με αυτά τα άτομα στο  μονοπάτι μας, που  δονούνται και προβάλλουν το παλιό πρότυπο βασιζόμενο στο εγώ.

Καθώς ωθούμαστε μέσα στην Εξελικτική Συνείδηση- σωματικά, ψυχικά, συναισθηματικά -  είμαστε σοκαρισμένοι, έκπληκτοι και ταραγμένοι από τις περιστάσεις και τις σχέσεις που εξακολουθούν να λειτουργούν ξεχωριστά από την πνευματική τους συχνότητα. 

Όσοι έχετε αναπτυχθεί  πέρα από το παλιό πρότυπο προσέγγισης ζωής, τώρα προχωράτε πιο γρήγορα  από ποτέ άλλοτε και δεν μπορείτε να ανεχθείτε τίποτα το οποίο  δονείται σε μία χαμηλότερη συχνότητα της Αφύπνισης. 

Επιμένετε  να κάνετε το καλύτερο που μπορείτε κάθε μέρα –διεκπεραιώνετε τους στόχους και εργασίες σας ακόμα και όταν «η ζωή σας πετάει το γάντι»

Καθώς η Κοσμική Σύγκληση – 28 Οκτωβρίου- πλησιάζει προετοιμάζουμε τους εαυτούς μας  να είναι σε συγχρονισμό με το ΟΛΟΝ της Δημιουργίας  καθώς τώρα παίρνει μια βαθειά ανάσα και αναπνέει στο επόμενο εξελικτικό στάδιο της γαλαξιακής και γενετικής εξέλιξης.

Ήρθε η ώρα η Γη μαζί με το επόμενο της εξελικτικό πλανητικό να μετακινηθούν προς τα άνω για να ενσαρκώσει την πεμτοδιάστατη  έκφρασή της…το ίδιο και όσοι από εμάς είμαστε σε ευθυγράμμιση μαζί της.

Το Φωτεινό Σώμα « ξεκλειδώνει» στο DNA μόρια που είναι έτοιμα να μεταφράσουν την Ενότητα και τη Χριστική Συνείδηση στη ζωή. Αυτή η ενεργοποίηση καθώς και το ότι η Ψυχή παρεμβαίνει βαθύτερα στο σώμα, δημιουργεί έντονα φυσικά συμπτώματα. Θυμηθείτε ότι χιλιάδες χρόνια , εσείς – ως πνευματικά όντα- ήσασταν χωρίς « σώμα». Αυτή η γέννα στον Πυρήνα της Αστρικής σας Πεμπτουσίας  απαιτεί μια διαφορετική συχνότητα στην ανθρώπινη μορφή. Και είναι αυτή η συχνότητα μεταστοιχείωσης που κάνει ταχύτερη την πίστη σας στην αρχική ατζέντα της Ψυχής σας. Πριν ενσαρκωθείτε γνωρίζατε θα υπάρχουν επί-πονες συνέπειες αν επιλέγατε να είστε μέρος του προγράμματος Αναλήψεως του πλανήτη Γη. Αν βρίσκετε δύσκολες τις μέρες που ακολουθούν τότε οξύνετε και τις 5 αισθήσεις σας  απελευθερώνοντας την παραπάνω αλήθεια έτσι ώστε να απεγκλωβιστείτε και να απελευθερώσετε τη ροή σας.

Πάρα πολλοί κρατάτε ακόμα τη συνειδητότητα του θύματος , ελπίζοντας –διαισθητικά-σε θεραπεία.

Να θυμάστε ότι η στροφή σε ένα εντελώς νέο τρόπο απαιτεί υπομονή , επιμονή και την ικανότητα να κρατάτε συνεχώς το όραμα της μεγάλης εικόνας.

Κάποιοι άλλοι θα συνειδητοποιήσουν την πλαστότητα πίσω από τα πάντα, ακόμα και αυτή του φυσικού σώματος και της ανθρώπινης ιδιότητας, προκειμένου να ανακαλύψουν το Θεϊκό εαυτό κρυμμένο από κάτω.

Έρχονται χρυσές ευκαιρίες για όλους, αρκεί ο εξωτερικός μας κόσμος να ωθείται από τον εσωτερικό χώρο, αυτόν της ειρήνης και της συμπόνιας.

Χρειάζεται επίσης να αποσυρθούμε από άτομα που σκέπτονται, μιλούν και πράττουν βασιζόμενα στο φόβο και να συνδεθούμε με το καλοπροαίρετο πνεύμα της αλήθειας που εδρεύει στις καρδιές μας.
Αν είμαστε σε θέση να εμπιστευτούμε το δικό μας Εσωτερικό Κέντρο Αλήθειας και να επικοινωνούμε με αυτό σε καθημερινή βάση, τότε θα αναπτύξουμε ισχυρή σχέση με τα νέα κύματα –θηλυκών ενεργειών-που ενσωματώνονται στη σφαίρα μας.

Χρησιμοποιώντας αυτές τις νεότερες μορφές νοημοσύνης θα σας επιτρέψει να ακονίσετε την ικανότητα να χρησιμοποιείτε τον διαισθητικά καθοδηγούμενο λόγο.

Εσωτερική έρευνα είναι το εργαλείο σταθεροποίησης και ενίσχυσης της ατομικής σας προόδου.

Το παλιό ανδρικό πρότυπο-τρόπος αναζήτησης απαντήσεων σε βιβλία , δασκάλους, βίντεο ( εξωτερικοί εμπειρογνώμονες) ή το παλιό ανδρικό πρότυπο-τρόπος να πιέζετε καταστάσεις να συμβούν έχει απελευθερωθεί  και τώρα είμαστε σε θέση να ευθυγραμμιστούμε με μία τεράστια δύναμη που περικλείει τα πάντα , είναι δεκτική και απλά αντλεί ό,τι  χρειάζεται!

Αντί να προσπαθούμε να χειραγωγήσουμε/χειριστούμε εξωτερικές καταστάσεις και σχέσεις , τώρα μπορούμε να δονηθούμε και να ενδυναμώσουμε το «τελικό αποτέλεσμα» μέσα από τον εσώτατο εαυτό μας.

Συντονισμός στις αρμονικές ενέργειες των δικών μας σκέψεων και στη δική μας καρδιά και προσκαλώντας τη σοφία του θηλυκού ( δεκτικότητα, διαίσθηση, ψυχικές ικανότητες).

Αποδεχόμενοι το γεγονός ότι ο καθένας μας ενισχύεται διαφορετικά, προκαλεί το ρυθμό αυτής της νέας  « ανάμειξης» να περιστρέφεται πιο γρήγορα και μας ανοίγει στην πνευματική αφθονία και κληρονομιά που είναι δική μας.

Όταν κάποιος είναι συνειδητός και υπεύθυνος προς νέα εδάφη συνείδησης  , η δύναμη της συνείδησης εγγυάται ότι το πολικό αντίθετο του θα είναι παρόν. Για παράδειγμα, αν κάποιος εμβαθύνει στο πεδίο της « αποδοχής» τότε θα είναι παρούσες η « κρίση» ή η  «αντίσταση» ή όποιο είναι το αντίθετο του. Μην ξεχνιέστε και νομίζετε ότι κάποιοι σαμποτάρουν ή εσείς σαμποτάρετε το ταξίδι και τις προσπάθειές σας.  Όσο υψηλότερα δονείστε τόσο περισσότερο Φως ενσαρκώνετε και τόσο πιο έντονο το σκοτάδι που εμφανίζεται.
Γνωρίζετε ότι αυτό θα περάσει και είναι απλά μέρος της εξελικτικής σας διαδικασίας.

Μέχρι το τέλος του μήνα θα έχετε φτάσει , ο καθένας με το δικό του τρόπο, να συνδιαλλάσσεστε  με προκλήσεις  που θα σας ζητήσουν να εξωτερικεύσετε περισσότερο το εσωτερικό δυναμικό σας.

Αυτή η νέα τάξη πραγμάτων θα φέρει στην αντίληψη σας νέα επίπεδα συνειδητοποίησης , δυνατότητα καλύτερων συνθηκών για όλους, με βάση την αξία που «επιτρέπει»  αντί  να κάνουμε τα πράγματα να συμβούν. Η αξία του να είσαι παρών στη στιγμή και να εμπιστεύεσαι. Η αποκάλυψη ότι είναι ΟΚ να αφήσεις/απελευθερώσεις, προκειμένου να «οικοδομηθεί» αυτό που θέλεις.

Δε χρειάζεται άγχος, κατάθλιψη, ένταση ή αυτό-αμφιβολία.

Είσαι τέλεια σχεδιασμένη ενέργεια για να φέρεις τον παράδεισο στη γη.

Αν οι καθημερινές πιέσεις σας κατακλύζουν να θυμάστε να στέκεστε στο ζεστό φως της καρδιάς σας και στη συνέχεια να καλλιεργείτε σκόπιμα μια αισιόδοξη συμπεριφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: