Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

ΣΕΞΟΥΛΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η τεχνική παραγωγής τραύματος στη μάζα( πλήθος) έχει χρησιμοποιηθεί κατ’ επανάληψη. Η ψευδής δημιουργία ενός εχθρού είναι ένα παλαιό τέχνασμα που χρησιμοποιείται για να ενθαρρύνει το φόβο και για να δημιουργήσει εσωτερικά στον καθένα, την αστάθεια προκειμένου να ΔΙΑΙΡΕΘΕΙ και να ΚΑΤΑΚΤΗΘΕΙ η φυσική λαμπρότητα και το ΦΩΣ που κατοικεί μέσα του.
Από το βιβλίο της Barbara Marciniak, Path of Empowerment:
"Κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων μια εξαιρετικά υποτιμημένη έκδοση του σεξ πωλείται στις μάζες σε μία προσπάθεια να οδηγηθείτε μακριά από τις δονούμενες γεμάτη αγάπη πτυχές μιας υγιούς σεξουαλικής ένωσης. Πολλοί άνθρωποι έχουν τρομάξει με όσα ακούνε για τα γεννητικά όργανα τους ή διακατέχονται από εμμονές και ψυχώσεις γύρω από αυτά, και έχουν αποκοπεί από μία πνευματική εμπειρία της βιολογικής τους ύπαρξης. Αυτό στερεί και τους ίδιους αλλά και τον πλανήτη από μια αληθινή αφθονία, υγεία, πλούτο, ευτυχία, και παγκόσμιας ειρήνης. Το σεξ είναι ζωή. Είστε πάντα σεξουαλικοί και δεν μπορείτε να αποφύγετε τα γεννητικά όργανά σας, όμως οι πεποιθήσεις σας για τη σεξουαλικότητά σας μπορούν να είναι η πηγή πολλών εσωτερικών συγκρούσεων με συνέπεια την αποφυγή της αληθινής σεξουαλικής κατανόησης.
Οι κρυμμένες πεποιθήσεις για την αγάπη και το σώμα σας μπορούν να χρησιμεύσουν ως οι πρωταρχικές αιτίες μιας βασικής άρνησης της ευχαρίστησης. Η σεξουαλική έκφρασή σας ρυθμίζεται ( άρα και εκφράζεται ) από το ποιος θεωρείτε ότι είστε, καθώς επίσης και από αυτό που θεωρείτε ότι αξίζετε."

Το σχετικό κεφάλαιο είναι εδώ, http://www.star13.us/pathempowerment/chapter6.htm και αξίζει να το διαβάσετε.Αν μη τι άλλο, θα έχετε κάτι σαν αντίποδα σε όσα ακούτε ή όσα σας νουθετούν να κάνετε.


Βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=ECs7MazFNGk&feature=sub
------------------------
Να θυμάστε ότι όταν παραιτείστε από το ρόλο αρμοδιότητάς σας για τη δημιουργία της ζωής σας, ΕΣΕΙΣ δημιουργείτε άλλους που θα την ελέγξουν για σας. Στους καιρούς που διανύουμε , με τόσους δασκάλους και " ειδικούς"  έχει σημασία η στροφή ,προσωπικά ο καθένας μας, στον εσώτερο Ανώτερο εαυτό του, στην προσωπική του Δύναμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: