Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου 2010

Είστε το Ένα

Κάθε ανθρώπινο όν έχει ένα κέντρο που είναι η άμεση εκπόρευση του Φωτός από την Πηγή.Κανένας άνθρωπος δεν είναι χωρίς Φως, ακόμα κι αν μερικοί επιλέγουν να εκφράσουν το Φως με τρόπους που δεν καταλαβαίνετε.


Υπάρχουν λεγεώνες ψυχών που πρέπει να δοκιμάσουν το σκοτάδι, την αδυναμία, την κακία ως τμήμα του πνευματικού ταξιδιού τους.Όμως και αυτοί είναι αντάξιοι της αγάπης σας επειδή είναι επίσης και Φως και ανθρώπινοι.


Είναι πιο εύκολο να αγαπάτε εκείνους που εκφράζουν τις υψηλότερες πτυχές και δονήσεις του Φωτός επειδή δεν προκαλούν τις πεποιθήσεις σας και τα πιστεύω σας :ότι δηλαδή υπάρχει καλό και κακό στον κόσμο και ότι η αγάπη τον κακού παραβιάζει τον πνευματικό νόμο.


ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ εάν κάποιος αξίζει ανιδιοτελή αγάπη παραβιάζει τον πρώτο Nόμο, ο οποίος είναι ο νόμος του ΕΝΟΣ.
Είστε το Ένα, 

συνδεμένοι με το Φως 

που σας τρέφει και που καθιστά τη ζωή 

πιθανή.

Οι κρίσεις σας απεικονίζουν το φόβο του δικού σας ανθρώπινου εαυτού, που εάν δεν παρατηρηθεί και ελεγχθεί,μπορεί να εκφράσει τη σκοτεινότερη πλευρά της δικιάς σας ενέργειας.


Όλη ανθρωπότητα εκφράζει και το φως και το σκοτάδι, διότι αυτή είναι η φύση της τρίτης διάστασης.Δεν μπορείτε να αγαπήσετε το ένα και όχι το άλλο χωρίς να κρίνετε.

Εάν επικοινωνείτε (=συνδέεστε ) με τον άνθρωπο μέσω της κρίσης γίνεστε μέρος του φόβου του.


Όταν συνδέεστε( = επικοινωνείτε) μαζί του, μέσω του κέντρου σας, αποκαλύπτετε το Φως του σε αυτόν τον ίδιο και έτσι μπορεί να βρει το δικό του κέντρο που είναι το Φως.


Αυτό επίσης ξεκινά και μέσα σε σας, γιατί όταν αγαπάτε τον ανθρώπινο εαυτό σας, επιτρέπετε στο Φως να φέρει εμπρός τις υψηλότερες πτυχές του και δονήσεις


και έτσι…
…δημιουργείτε τον ουρανό στη γη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: