Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Soulmate... Σύντροφος Ψυχής...οι λέξεις άν μπορούν, περιγράφουν ένα αίσθημα βαθειάς σχέσης,αγάπης,οικειότητας , σεξουαλικότητας , πνευματικότητας και συμβατότητας.
Σχετικοί όροι είναι και η Δίδυμη ψυχή ή Δίδυμη Φλόγα, μόνο που είναι οι απόλυτοι Σύντροφοι Ψυχής.
Το ένα και μοναδικό άλλο μας μισό, για το οποίο όλοι μας καθοδηγούμαστε να βρούμε και να ενωθούμε μαζί του.

Το να αναγνωρίσουμε τον/την Συντροφό Ψυχή μας ή τη Δίδυμη Ψυχή μας είναι ένας περίπλοκος δρόμος για πολλά άτομα .Διότι κατα τη διάρκεια μιας ανθρώπινης ζής κάθε άνθρωπος έχει κάμποσους Συντρόφους Ψυχής και όχι μόνο ένα όπως μερικοί πιστεύουν.

Θα ήταν όμορφο αν ανακαλύψετε ότι κάποιος/α που σας αρέσει και θα θέλατε να τον/τηνγνωρίσετε περισσότερο, ένα άτομο με το οποίο βγαίνετε ραντεβού, μία σχέση σας, κάποιος δεσμός σας, είναι αυτό το άτομο που έχει τις κλειδαριές στις οποίες ταιριάζουν τα κλειδιά μας και τα κλειδιά τα οποία ταιριάζουν στις κλειδαριές μας. Νιώθοντας ασφαλεια , οι αληθινοί ευατοί μας εμφανίζονται και είμαστε απόλυτα ειλικρινείς πoιοί είμαστε και πoιοι υποκρινόμαστε ότι είμαστε. Αποκαλύπτουμε το καλύτερο κομμάτι του εαυτού μας. Δεν έχει σημασία τι πηγαίνει στραβά γύρω μας γιατί με αυτό το άτομο είμαστε ασφαλείς στο δικό μας παράδεισο.

Ο Σύντροφος Ψυχής ( Δίδυμη Φλόγα ) είναι αυτός που κάνει τη Ζωή να γεννηθεί σε Ζωή.

Τί είναι η Δίδυμη Φλόγα ?

Οι δίδυμες φλόγες, γνωστές και ως δίδυμες ψυχές, είναι κυριολεκτικά το άλλο μισό της ζωής μας. Ο καθένας από μας έχει μόνο μια δίδυμη ψυχή, και αφού χωρίστηκαν οι δυο ψυχές, ακολούθησαν ξεχωριστούς δρόμους, ενσαρκώμενες ξανά και ξανά ώστε να συγκεντρώσουν ανθρώπινη εμπειρία πριν επιστρέψουν να είναι μαζί. Ιδανικά, αυτό συμβαίνει και στις δυο τελευταίες ζωές τους στον πλανήτη ώστε να ανέρχονται μαζί. Συνεπώς, το πιθανότερο είναι οτι δεν ήσουν σε πολλές ζωές μαζί με τη δίδυμη ψυχή σου.
Κάθε δίδυμη ψυχή είναι μια ολόκληρη ψυχή, όχι μισή ψυχή. Η αποστολή τους είναι να γίνουν πιο ολοκληρωμένες, ισορροπώντας την θηλυκή και την αρσενική πλευρά τους, και ιδανικά να διαφωτιστούν πριν επανενωθούν με τη δίδυμη ψυχή τους. Αυτή η επανένωση είναι δυο ολοκληρωμένων και ολόκληρων όντων. Όλες οι άλλες σχέσεις κατά την διάρκεια όλων των ζωών μας είναι για να εξασκηθούμε για την στιγμή που θα είμαστε με την δίδυμη ψυχή μας, την απόλυτη σχέση.


Τί είναι ο σύντροφος ψυχής ?

Οι σύντροφοι ψυχής είναι η ψυχική μας οικογένεια, αυτοί με τους οποίους έχουμε ζήσει πολλές ζωές και έχουμε κοινές εμπειρίες, αυτοί που μας βοηθούν να μεγαλώνουμε και να εξελισσόμαστε, να δημιουργούμε και να διασκορπίζουμε κάρμα. Σύμφωνα με την αρχαία σοφία, όταν μια ψυχή γεννηθεί ή κατέλθει από την Πηγή, δημιουργείται σε ένα γκρουπ. Οι ψυχές σε αυτό το γκρουπ είναι οι σύντροφοι ψυχής, αυτοί οι οποίοι μας μοιάζουν, που εκπέμπουν στη συχνότητά μας. Τότε κάθε μια από αυτές τις ψυχές χωρίζονται στα δυο δημιουργώντας τις δίδυμες ψυχές.

Ο σύντροφος ψυχής είναι κάποιος κοντινός σε επίπεδο ψυχής, και με τον οποίο έχετε πολλές κοινές εμπειρίες σε διαφορετικές ζωές και σε πολλών ειδών σχέσεις- αμφιθαλής αδελφός ή αδελφή, γονιός-παιδί, καλύτερος φίλος, ακόμα και ρομαντικές σχέσεις. Υπάρχει μια βαθιά αγάπη του ενός για τον άλλο και ένας πνευματικός δεσμός ο οποίος τους ξεχωρίζει από τις επιφανειακές σχέσεις με τους άλλους ανθρώπους στη ζωή μας. Οι συζητήσεις μας γίνονται σε βάθος με σκοπό την ανάπτυξη μας και το πώς θα βοηθήσουμε τον κόσμο μας να γίνει ένα καλύτερο μέρος να ζει κανείς, Μπορούμε να έχουμε πολλούς σύντροφους ψυχής στις ζωές μας, οι οποίοι έρχονται να μας βοηθήσουν να μεγαλώσουμε πνευματικά.

Έχω συναντήσει την δίδυμη ψυχή μου ?

Η επανένωση των Δίδυμων Φλογών είναι η πιο ολοκληρωμένη σχέση που μπορούμε να βιώσουμε σαν άνθρωποι, σε όλα τα επίπεδα. Παρ'ολα αυτά, τα ζευγάρια αποτελούμενα από δίδυμες φλόγες είναι εξαιρετικά σπάνια σε ολόκληρο τον πλανήτη, για λόγους που θα περιγραφούν παρακάτω. Πέρα απ'αυτό, διαπιστώνουμε οτι όλο και περισσότερες δίδυμες ψυχές βρίσκουν το ταίρι τους στις μέρες μας, εξαιτίας της επιτάχυνσης της πνευματικής μεταμόρφωσης και ευκαιριών για ψυχική εξέλιξη που όλοι βιώνουμε. Οι άνθρωποι προοδεύουν και μαθαίνουν και θεραπεύουν σε τόσο γρήγορο ρυθμό που είναι έτοιμοι να συναντήσουν την δίδυμη ψυχή τους γρηγορότερα. Αυτά που χρειάζονταν κάποτε ολόκληρες ζωές για να μάθει και να θεραπεύει κάποιος, σήμερα τα μαθαίνει και τα βιώνει μέσα σε χρόνια ή και μήνες. Αυτό δείχνει τον εκπληκτικό βαθμό επιτάχυνσης που βιώνουμε σήμερα εμείς και ο πλανήτης.

Όταν οι δίδυμες ψυχές συναντώνται είναι για να εκτελέσουν κάποιο είδος πνευματικής εργασίας.Αυτός είναι ο σημαντικότερος λόγος που βρίσκουν η μια την άλλη, καθώς μέσω της επανένωσης τους, εκλύονται τεράστια ποσά δημιουργικής ενέργειας, τα οποία θα χρησιμεύσουν στην αποστολή τους. Όλο και περισσότερες δίδυμες ψυχές προσπαθούν να συναντήσουν η μια την άλλη ώστε να βοηθήσουν τον πλανήτη και την ανθρωπότητα να κάνουν ένα μεγάλο βήμα στην συνείδησή τους.
Παρ'όλα αυτά, πολλές απ'αυτές τις προσπάθειες επανένωσης είναι ανεπιτυχείς καθώς τα άτομα δεν είναι ακόμα έτοιμα για την ένταση της επανένωσης. Είναι πιο έντονη από κάθε άλλη ένωση και η ένταση αυτή υπάρχει κυρίως σε ψυχικό επίπεδο, όχι τόσο σε σωματικό ή σε επίπεδο συναισθημάτων.Αυτό δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχει σημαντική έλξη και σε αυτά τα επίπεδα, αλλά η δυνατότερη έλξη είναι σε πνευματικό επίπεδο. Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει σε μια δίδυμη ψυχή. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν οτι έχουν συναντήσει την δίδυμη ψυχή τους επειδή η έλξη είναι τόσο έντονη, αλλά αυτή είναι μια καρμική έλξη, ανάγκης ή σαρκικής επιθυμίας και όχι η Θεία Αγάπη των δίδυμων ψυχών.

Η πιθανότητα να συναντήσεις και να μείνεις με την δίδυμη ψυχή σου εξαρτάται από το πόσο έχει αναπτυχθεί η ψυχή σου, και από το πόσες αποσκευές έχεις καθαρίσει από αυτήν και τις προηγούμενες ζωές σου. Ο σημαντικότερος λόγος που οι δίδυμες ψυχές πρέπει να χωρίσουν μετά την επανένωσή τους είναι οι συναισθηματικές αποσκευές τους. Αυτό γιατί στην παρουσία της δίδυμης ψυχής σου, δεν μπορεί να υπάρχει τίποτα μεταξύ σας που να εμποδίζει την επαφή σας. Αυτό σημαίνει οτι όλα όσα δεν είχες θεραπεύσει βγαίνουν τώρα να θεραπευτούν. Όλα! Όταν οι δίδυμες ψυχές επανενώνονται, και οι δυο βιώνουν επιτάχυνση της πνευματικής τους ωρίμανσης και της αφύπνισης. Μαθαίνουν γρήγορα σχετικά με την εσωτερική τους σοφία και βιώνουν άλλα επίπεδα συνειδητότητας. Συνήθως δεν βρίσκονταν μαζί συχνά στις ζωές τους οπότε τα υπόβαθρά τους διαφέρουν. Παρ'όλα αυτά υπάρχει οικειότητα και ομοιότητες σε πνευματικό επίπεδο που μοιάζουν αλλόκοτες, σαν να βλέπεις τον εαυτό σου όταν κοιτάς το ταίρι σου ή να θυμάσαι το μακρινό παρελθόν που χωρίσατε για πρώτη φορά. Η καθοδήγηση είναι ισχυρή σε αυτές τις σχέσεις και συνήθως ο ένας ή και οι δυο έχουν καλή επικοινωνία με το Πνεύμα. Η σύνδεσή τους είναι τηλεπαθητική και όταν αγκαλιάζουν ο ένας τον άλλο είναι σαν να έρχονται στο σπίτι για θρέψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: