Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Το πέπλο της Λήθης και η Α-λήθεια

 Μέσα στο λαιμό του σχήματος
από πάνω που κοιτάζει προς τα κάτω , στην κορωνίδα
και στο λαιμό του σχήματος από κάτω προς τα πάνω στα πόδια σας,υπάρχει ένα μικρό χρυσό φίλτρο.
Το φίλτρο πάω από το κεφάλι ελέγχει πόση εισερχόμενη συμπαντική ενέργεια και τη συχνότητα μπορεί να αντέξει το σώμα σας στη κάθε δεδομένη στιγμή.
Το φίλτρο κάτω από τα πόδια σας εκτελεί χρέη αποστράγγισης για όλη την πλεονάζουσα πίεση που απελευθερώνεται από το σώμα και ρυθμίζει και πόση εισροή γήινης ενέργειας μπορεί να αντέξει το σώμα σας. Το κάθε φίλτρο έχει διπλό σκοπό σε διαφορετικές κατευθύνσεις.Λειτουργεί δηλαδή σα βαλβίδα για τα τσάκρα.





Το κάθε άτομο έχει το ΔΙΚΟ του πέπλο της Λήθης , ενσωματωμένο στο σύστημα των τσάκρα του.Γι αυτό λέμε ο δρόμος προς την ανάληψη είναι μέσα μας ή ο παράδεισος είναι μέσα μας!

Αν υποθέσουμε ότι το Πέπλο είναι αυτό που κρατάει το διϊσμό  μας και μας κρατάει ξέχωρους από το Πνεύμα, τότε μπορείτε να πέιτε ότι δεν πρέπει να το βλέπετε!Αν σκεφτόμαστε όμως έτσι, κρατάμε το πέπλο σε θεωρητικό επίπεδο και έξω από την καθημερινή ύπαρξη μας.

Πως μπορούμε να ενθυμηθούμε και να δούμε το Φως , το οποίο είμαστε?

Δε χρειάζεται να μας δοθεί από κάποιον άλλο, δε χρειάζεται να μάθουμε,ούτε να το κληρονομήσουμε.

Υπάρχει μέσα μας ως φυσικό κληροδότημα από τη στιγμή της γέννησής μας.

Ο συνειδητός μας εαυτός ίσως να μην έχει πάντα συναίσθηση της παρουσίας του.

Η Α-λήθεια είναι δεν απουσιάζει ποτέ.Απουσιάζει μόνο η δική μας αντίληψη γι αυτό άρα απουσιάζει η ικανότητα να ενθυμηθούμε και ίσως έτσι έχουμε μπλοκάρει κάποια σημεία μας.

Μπορεί επίσης να είμαστε μπλοκαρισμένοι όταν είμαστε ξεκομμένοι από το βαθύτερο κέντρο μας, εξαιτίας της διάσπασης, της μονόπλευρης σκέψης,του πόνου ή της αλλοτρίωσης. 

Αλλος λόγος είναι γιατί  προσπαθούμε να ενθυμηθούμε χρησιμοποιώντας τη διανοητική νοημοσύνη, που ακολουθεί συγκεκριμένους κανόνες ή τη συναισθηματική νοημοσύνη που καθοδηγείται από την κατάσταση που θα την προσδιορίσει.

Πως μπορούμε να εκπέμψουμε σε ανώτερες συχνότητες και να λαμβάνουμε μέσα από αυτές τις συχνότητες.

Καθαρίζοντας!


Εκπέμπουμε συνεχώς.Είμαστε ασύνειδοι πομποί. Εκπέμπουμε είτε συναισθήματα από το συναισθηματικό επίπεδο είτε αναδιπλούμενοι κύκλοι από το νοητικό. Oι περισσότεροι άνθρωποι είναι κολλημένοι στον ένα ή στον άλλο τύπο.Αυτή η ασύνειδη εκπομπή ,μας αποστραγγίζει ενεργειακά αλλά ταυτόχρονα μας επιβεβαιώνει τα θέματα που προσπαθούμε να αποβάλλουμε. Πως? Ελκοντας  μαθήματα μέχρι να ανεβάσουμε τις δονήσεις πέρα από τη συχνότητα αυτή μέχρι να μην έχουμε ανάγκη να έλκουμε αυτό το μάθημα.

Καταλάβατε το μυστικό? Δεν είναι μόνο οι άλλοι ενεργειακά βαμπίρ , προς εμάς. Είμαστε και εμείς οι ίδιοι προς τον εαυτό μας !!!

Τι καθαρίζουμε?
Συναισθηματικές, νοητικές και πνευματικές αιθερικές " αποσκευές".

Που βρίσκονται αυτές οι αιθερικές αποσκευές? Σε όλη την αύρα μας.

Από που ελέγχονται? Από το 8ο τσάκρα το οποίο βασίζεται στη δονητική υγεία των 7 εσωτερικών ενεργειακών κέντρων.

Μικρά βηματάκια

-Καθαρίζουμε και ισορροπούμε  τα 7 εσωτερικά  μας κέντρα έτσι ώστε να συγχορδίζονται με τη δονητική ενέργεια του 8ου.Με τον καθαρισμό και την ισορρόπηση δημιουργούμε ενιαίο τσακρικό /ενεργειακό πεδίο. Αυτό που ακούτε η διάβάζετε ως ΟΛΟΝ!

-Σταμάταμε να ανησυχούμε για την αναλογία πυκνότητας φωτός.Χάνουμε άσκοπα,σπαταλάμε την ενέργειά μας έτσι.Είπαμε το πέπλο υπάρχει , είναι μέσα μας και ειναι αυτόνομο! Τι σημαίνει αυτόνομο? Οπως δε μπορούμε να εμπλακούμε στη διαδικασία πέψης, ή στη διαδικασία παραγωγής νωτιαίου μυελού , έτσι! Επικεντρωνόμαστε απλά στον καθαρισμό,των 7 ενεργειακών κέντρων, στην αποσυμπίεση μας και επαναφόρτιση.Καθαρίζοντας την εσωτερική πίεση ανεβάζουμε το πυκνό αιθερικό σώμα σε ανώτερο ενεργειακό φάσμα.Σ αυτό το ανώτερο ενεργειακό φάσμα ενωνόμαστε με το Σκοπό της Ψυχής μας.Ο Ανώτερος Εαυτός μας συνυφαίνεται μαζί μας και προσαρμόζει κάθε φορά τα χρυσά φίλτρα ώστε και τα 8 κέντρα να δονούνται με ενιαία δόνηση.Γινόμαστε δια-διαστατικά Οντα και δεν βλέπουμε μόνο τη 3σδιάστατη πραγματικότητα. 


( Θα ακολουθήσει άλλο άρθρο με τεχνικές καθαρισμού,ισορρόπησης, εναρμόνισης και σύνδεσης με τον Ανώτερο Εαυτό.)

Να θυμόμαστε η πρόοδος μας είναι θέμα προσωπικό αλλά το ταξίδι μας ενισχύεται από "όμοιους" στη διάρκεια της διαδρομής. Βοηθάμε ο ένας τον άλλο,εργαζόμαστε μαζί, στηρίζουμε , αλλά δεν επιλέγουμε εμείς για άλλους!

 



 



Δεν υπάρχουν σχόλια: