Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Οι Ενυπόστατοι Κόσμοι του Ανθρώπινου Οντος

Ο Κόσμος της Ανθρώπινης Φύσης και ο Κόσμος της Θεϊκής Αλήθειας αντιπροσωπεύουν τα δύο άκρα μίας κλίμακας δονήσεων. Όταν δονούμαστε με χαμηλή συχνότητα, τα σώματα μας χαρακτηρίζονται από την πυκνότητα των συστατικών τους, και Υπάρχουμε μόνο στον Κόσμο της Ανθρώπινης Φύσης. Όταν δονούμαστε με υψηλή συχνότητα ,το οποίο κάνει τα σώματα μας ανάλαφρα, Υπάρχουμε και στον Κόσμο της Θεϊκής Αλήθειας. Ανάλογα με τις δονήσεις μας κάθε στιγμή, μετακινούμαστε πάνω και κάτω στην κλίμακα προς τον ένα Κόσμο ή τον άλλο.

O Κόσμος της Ανθρώπινης Φύσης αντιπροσωπεύει τον κόσμο της "αντικειμενικής" πραγματικότητας, δηλαδή αυτό που βλέπουμε ως "έξω από τους εαυτούς μας" .Είναι η καθημερινή μας ζωή όπως την αντιλαμβανόμαστε με τις 5 αισθήσεις μας. Κρατά τα ενεργειακά πρότυπα του θανάτου, της αλλαγής, του φόβου, των περιορισμών και των ορίων και της δυαδικότητας. Αυτός ο κόσμος μας παρέχει όλα με τα οποία μπορούμε να έχουμε την εμπειρία του να είμαστε άνθρωποι. Έχοντας φυσικό σώμα μπορούμε να "δουλέψουμε" με ένα συγκεκριμένο ενεργειακό πρότυπο , που ίσως, έχουμε "έρθει" για να δουλέψουμε με αυτό.

Ο Κόσμος της Θεϊκής Αλήθειας ,δεν έχει φυσική μορφή, και εμπεριέχει το ενεργειακό πρότυπο της αθάνατης ζωής, το αμετάλλακτο, την αφθονία, την αγάπη και την ταυτότητα με το Θείο.

Αυτοί οι ενυπόστατοι Κόσμοι δε διαφέρουν τόσο στο χώρο ή χρόνο αλλά μόνο στη κλίμακα δόνησης.

Η επιστήμη της κβαντικής φυσικής έχει αποδείξει ότι όλη η πραγματικότητα απαρτίζεται από ενεργειακά πρότυπα και η συνείδηση ( επίγνωση) διατηρεί αυτά τα ενεργειακά πρότυπα. Κατά συνέπεια ο κόσμος της « φυσικής φόρμας» υπάρχει σαν πυκνή συγκέντρωση ενέργειας που δονείται σε συχνότητες που μπορούμε να βιώσουμε μέσα από τις αισθήσεις του φυσικού σώματος μας ,ενώ βιώνουμε τον Κόσμο της Θεϊκής Αλήθειας σαν εσωτερική γνώση και υπεραισθητική συνείδηση ( επίγνωση ).

Επειδή και οι δύο αυτοί Κόσμοι υπάρχουν ταυτόχρονα στο ίδιο χωρο χρονικό συνεχές , δε ζούμε μερικές φορές στον ένα Κόσμο και μερικές στον άλλο.

Δεν πρέπει να πέφτουμε στην παγίδα ή το ένα ή το άλλο ,γιατί απλά ζούμε με το ένα πόδι στον ένα Κόσμο και με το άλλο στον άλλο Κόσμο.

Για να καταλάβουμε καλύτερα,ας φανταστούμε ...κυάλια !
Ο ένας φακός είναι ο Κόσμος της Θεϊκής Αλήθειας και ο άλλος φακός είναι ο Κόσμος της Ανθρώπινης Φύσης.
Κοιτάμε μέσα από τα κυάλια .
Μπορούμε να έχουμε , ταυτόχρονα, καταστάσεις αναφοράς από αυτούς τους Κόσμους, ως ένα Κόσμο, είτε κοιτώντας από τον ένα φακό μόνο, είτε κοιτώντας και με τους δύο , την ίδια στιγμή!

Όσο είμαστε προσ-γειωμένοι στον Κόσμο της Ανθρώπινης Φύσης , παραμένουμε συνδεδεμένοι με τον Κόσμο Θεϊκής Αλήθειας, μέσω της Ψυχής μας.

Ζούμε ταυτόχρονα και στους δύο κόσμους με συνδετικό κρίκο τη Ψυχή μας.

Όμως ποιον επιλέγουμε να βιώσουμε (σε όποια χρονική στιγμή ) εξαρτάται από την συνείδηση
( επίγνωση ) που έχουμε γι αυτούς και πόσο αφυπνισμένοι είμαστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: